2018-01-14 06:35:50• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Kitűzött céljától nem engedi magát eltéríteni

Napi horoszkóp január 14-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
Kitűzött céljától nem engedi magát eltéríteni. Egészen biztos, hogy előnyös helyzetből tud tárgyalni, akár szakmai, akár pénzügyi kérdésekről van szó. Szinte élvezi a felmerülő akadályokat, s szándékosan keresi a kihívásokat.
 

Bika: IV. 20. - V. 20.
Nincs a legjobb formában, ezért a stresszhelyzeteket különösen kerülnie kell. Ne fusson a pénz után, most nincs sok esélye arra, hogy utoléri. Az élet más értékeire fordítson több időt, például a kapcsolatokra.
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Nehéz helyzetben érzi magát: túl sok terhet vállalt magára, ami miatt nagyon egyedül érezheti magát. A kikapcsolódásra viszont csak akkor van módja, ha valamelyik családtagja végre besegít, és levesz az ön válláról a terhekből.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Egy barátja segítséget kérhet öntől, vagy a kedvesétől. Ne filléreskedjen, ezzel egy nagyon jó kapcsolatot tehetne tönkre. Persze feltételeket szabhat, de csakis segítő szándékkal. Annyit adjon, amennyit nem sajnál, de ne legyen elutasító.
 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
A kicsinyességgel, aprólékos tudálékossággal semmire sem megy. Hiába van ugyan igaza, ha a többiek nem tapasztalják meg a nagyvonalúságát, akkor aligha fogja megnyerni őket az ügyének.
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Egy apróság könnyen kizökkentheti ma önt a megszokott kerékvágásból. Az, hogy ezt miként értékeli, nagyban múlik az önértékelésén is. Ha nem becsüli le magát, akkor minden változásban a lehetőséget fogja látni.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ma eljött az a nap, amire oly régóta várt. A nagy lehetőség, a nagy találkozás ideje. A baj csak az, hogy hirtelen megretten a lehetőségtől, talán nem is tud vele mit kezdeni. Szedje össze a bátorságát! Ilyen alkalom ritkán adódik.
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Kiegyensúlyozott, de nagyon aktív napra számíthat. Csodálatos módon bírni fogja az iramot, legyen az bármily megerőltető. A nap végén még valami kellemes meglepetés is várja. A barátok ma nagyon vonzódnak önhöz.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Egy kicsit magával is kellene foglalkoznia, mielőtt magára veszi a világ gondját és terheit. Ápolja egy kicsit a lelkét, például úgy, hogy reggel egy kis meditálással, ellazulással kezdi a napot


Bak: XII. 22. - I. 19.
Csendes, dolgos, és nem túl eseménydús napot ígérnek ma a csillagok. Egy régi ismeretséget ma felújíthat: a találkozás révén teljesen más színben látja azt a bizonyos régi ismerőst.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A családja körében érezheti magát biztonságban, és a tőlük kapott bátorítással megszilárdíthatja jellemét.Kellemes meglepetéssel tarkított napot ígérnek a csillagok. Élete párja gyakorlatias, a kínálkozó lehetőségek közül a legjobbat választja családjának. Önnek csak követnie kell őt.


Halak: II. 19. - III. 20.
Ha csalódottnak érzi magát, csak magát okolhatja. Bizonyos jelekből messzemenő következtetéseket vont le, és közben elszakadt a realitásoktól. Szép szóval, meggyőzéssel bárkit maga köré állíthat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: